The Legend of Shangri-La videoslot

De The Legend of Shangri-La videoslot zal vanaf 23 september te spelen zijn in de online casino’s die wij promoten. De videoslot heeft dezelfde gameplay als de Aloha Cluster Pays videoslot. Wanneer je de videoslot The Legend of Shangri-La speelt kom je terecht in een wereld van kersenbloesems en groene valleien. De videoslot heeft spectaculaire graphics en met een melodieuze achtergrond muziek. Dit met gewelde features is The Legend of Shangri-La videoslot een absoluut genot om te spelen. Hieronder is een promotie filmpje van de videoslot te zien.

The Legend of Shangri-La videoslot informatie

Het uitbetalingspercentage bij deze Netent slot bedraagt 95,6 procent. Met een maximale winst van 1000 keer de inzet zijn enorm grote bedragen te winnen op de videoslot The Legend of Shangri-La. Je kan muntwaardes kiezen die variëren van 0,01 tot 2 euro. Ook kan je kiezen uit verschillende inzetniveaus. Hierdoor kan je spelen met inzetten vanaf 10 cent tot 200 euro.

Wincombinaties maken

Als je denkt dat The Legend of Shangri-La videoslot een standaard videoslot is dan heb je het mis. Wincombinaties maken zoals je gewend bent bij de meeste Netent slots zal hier net even anders gaan. Hier is namelijk de cluster pays feature actief. Verschijnen er 9 of meer dezelfde symbolen aangrenzend aan elkaar dan maak je een wincombinatie. Het is bij deze videoslot mogelijk om de gehele videoslot gevuld te krijgen met één en dezelfde symbolen.

Speciale features

Er zijn een aantal leuke features die het spel extra spannend maken. Hieronder vind je meer informatie over deze speciale features.

• Random wilds – Splionzo is het vredelievende karakter wat links van de videoslot staat. Deze kan na een draaibeurt wanneer je geen prijs hebt wilds op de videoslot plaatsen, waardoor je uiteindelijk alsnog prijs hebt.

• Sticky re-spins – Tijdens het spel kan Splionzo sticky de sticky re-spins activeren. Er volgen nu net zo lang gratis re-spins zolang er nieuwe symbolen op de slot komen die de wincombinatie hoger maken.

• Nudge reel – Verschijnen er 2 free spins symbolen op de rollen en het derde free spins symbool haalt de rol net niet? Dan wordt de Nudge reel feature actief en zal de rol een aantal nudges terug gaan totdat het free spins symbool zichtbaar is.

• Free spins – afhankelijk van hoeveel free spins symbolen op de videoslot verschijnen zijn er 5, 6, 7 of 8 free spins rondes te winnen. Tijdens de free spins zullen bij elke draaibeurt wild symbolen op de rollen verschijnen.

Conclusie

Wij denken dat de The Legend of Shangri-La videoslot een enorm grote hit gaat worden. Dit doordat de videoslot er geweldig uitziet met geweldige animaties en geluidseffecten. De vele features maken het spel erg spannend en gevarieerd. En uiteraard de grote winsten die er te behalen zijn maakt dit alles deze videoslot een geweldige online slot die je een keer gespeeld moet hebben!

Privacy Policy